Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 27 лютого 2020, 11:07

Митника з Краківця підозрюють у зловживанні службовим становищем

пункт пропуску

Митник вніс недостовірні дані до автоматизованої системи щодо оформлення автомобіля, через що держбюджет недоотримав понад 160 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру старшому державному інспектору митного поста "Краковець" Львівської митниці ДФС у зловживанні службовим становищем та несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах.

За даними слідства, держінспектор вніс недостовірні дані до автоматизованої системи митного оформлення та змінив інформацію про митний режим перетину кордону транспортним засобом "Volkswagen Golf". Автомобіль в цей час не перебував в зоні митного контролю та не проходив митне оформлення.

Внаслідок дій посадовця державний бюджет недоотримав понад 161 тисячу гривень.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.