Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус

П'ятниця, 28 лютого 2020, 09:45

На маршруті тролейбуса №33 зробили додаткову зупинку

тролейбус

З 28 лютого тролейбуси № 33 зупинятимуться на зупинці Шевченківська РА.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У ЛКП "Львівелектротранс" повідомили що, у зв’язку зі встановленням зупинки на тролейбусному маршруту № 33 "Шевченківська РА", з 28 лютого водії зупинятимуться за кільцем на перехресті вул. Липинського – пр. Чорновола, у напрямі до центру.

"Зараз тролейбус № 33, який курсує в напрямку до центру, зупиняється перед кільцем на перехресті вул. Липинського – пр. Чорновола, а далі – наступна зупинка вже на перехресті з вул. Хімічною" – пояснив начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Зазначимо, тролейбус №33 курсує за маршрутом "пр. Свободи – вул. Грінченка". На маршруті курсує 10 одиниць з інтервалом у 6 хвилин.

Нагадаємо, з 23 січня кінцеву зупинку тролейбуса №33 на проспекті Свободи перенесли за поворот. Тролейбус зупиняється не біля пам’ятника Тарасу Шевченкові, а навпроти школи № 62. 

Додамо, 19 серпня 2019 рок львів'янин зареєстрував петицію з проханням продовжити тролейбусний маршрути №33 до Галицького перехрестя через великий пасажирокопотік у цьому напрямку.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.