Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Т. Шевченка, 26

google.com.ua

П'ятниця, 28 лютого 2020, 15:12

Екс-депутат Львівської міськради купив комунальне приміщення на вулиці Шевченка

вул. Т. Шевченка, 26

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Т. Шевченка, 26 за 1,5 млн грн Сергію Подолинному.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Т. Шевченка, 26 у Львові, загальною площею 27,3 кв.м.

Аукціон стартував 21 лютого, на нього подалися дев'ять учасників, а переможцем обрали Сергія Подолинного, який запропонував найвищу ціну за приміщення у 1 550 001 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 870 840 грн.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі Львова. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Львівський кооперативний коледж економіки і права, Комунальна 3-тя міська клінічна лікарня, храм Святої Анни УГКЦ, театр ім. Л. Українки, магазини, відділення банків, заклади громадського обслуговування населення, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

За даними порталу YouControl, львів'янин Сергій Подолинний зареєструвався як фізична особа-підприємець з вересня 2018 року й займається наданням ландшафтних послуг.

Подолинний був довіреною особою кандидата в президенти України від Укропу Олександра Шевченка, а також депутатом Львівської міської ради попереднього скликання. У 2014 році його виключили із фракції від ВО "Свобода".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.