Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

gromada.lviv.ua

Середа, 28 листопада 2012, 15:06

Садовий і депутати можуть досягти компромісу у прийнятті нової структури виконавчих органів

Переговори по питанню реформування діючої структури виконавчих органів Львівської міськради між депутатами та представниками адміністрації міського голови поновлено. 

 

Про це «Варіанти» повідомив голова фракції «Фронту змін» Ростислав Будинський.

«Міськрада планує затверджувати бюджет на 2014 рік. Проте відомо, що невиправдано значна частина коштів з нього йде на покриття видатків утримання і преміювання працівників виконавчих структур. Сьогодні це виглядає неприпустимим марнотратством. Тому логічним буде перед прийняттям нового бюджету досягти компромісу і затвердити нову структуру виконавчих органів Львівської міськради», - пояснив ситуацію Будинський.

Будинський нагадав, що над питанням нової структури працює спеціально створена мером комісія на чолі з першим заступником міського голови Олегом Синюткою.

«Депутати очікують, що комісія у своїй роботи врахувала їхні зауваження та пропозиції. Якщо це справді й так, то не виключено, що нова структура Львівської міськради буде затверджена вже на черговій сесії міськради, яка відбудеться на початку грудня», - зазначив Будинський.

Будинський допускає, що новою структурою буде передбачено скорочення підрозділів та посад виконавчого апарату міськради.

«Тим, кого доведеться скоротити у зв'язку з реформою структури, як один із варіантів, буде запропонована робота в комунальних підприємствах міста», - висловив припущення депутат.

Нагадаємо, згідно регламенту, пропозицію щодо нової структури виконавчих органів в міськраду вносить міський голова.

Депутатська більшість Львівської міськради у складі фракцій ВО «Свобода», «Фронт змін», НРУ та «Україна Соборна»  з 2010 року добивається від мера Садового вирішення цього питання, однак останній до цього часу не вніс на розгляд депутатів пропозиції щодо нової структури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.