Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 28 лютого 2020, 16:47

Львівська фірма зробить з посіпак Садового придзиґльованих поліглотів

Андрій Садовий

Львівська міськрада вдруге замовила для своїх працівників за 86 тис грн курси з вивчення іноземних мов, але вже у львівської фірми.

Управління персоналом Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на курси із вивчення іноземних мов, які переможець тендеру має здійснювати до 20 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 25 лютого, загальна очікувана вартість послуг становила 120 000 грн, а закупівля складалася із трьох лотів:

курс із вивчення англійської мови вартістю 67 200 грн, що включає у себе проведення 336 навчальних годин (переможець – приватне підприємство "Азбука Світу", яке запропонувало 48 720 грн за послуги);

курс із вивчення польської мови вартістю 31 680 грн, що включає у себе проведення 144 навчальних годин (переможець – приватне підприємство "Азбука Світу", яке запропонувало 21 456 грн за послуги);

курс із вивчення німецької мови вартістю 21 120 грн, що включає у себе проведення 96 навчальних годин (переможець – приватне підприємство "Азбука Світу", яке запропонувало 16 800 грн за послуги).

Участь у всіх трьох закупівлях взяли також ТОВ "РЦ Акцент" і підприємці ФОП Оксана Сушко та Сталіна Кривенко. 

Переможець тендеру має провести тестування для визначення рівня володіння англійською, польською та німецькою мовами посадових осіб, депутатів і помічників-консультантів депутатів, працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради.

Курси проводитимуть у групах, до складу яких входитимуть від 7 до 10 осіб, а після завершення навчання має відбутися оцінювання та видача сертифікатів усім членам групи.

За даними порталу YouControl, ПП "Азбука Світу" зареєстроване з 2010 року у смт. Рудне (Львів), займається освітою у сфері культури, організацією інших видів відпочинку та розваг. Власницею підприємства є мешканка Рудного Леся Бадзай. Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 грн.

Нагадаємо, цей тендер Львівська міськрада провела вже вдруге, перед цим мерія провела торги і обрала переможця – ТОВ "Транслінк-Освіта", власниками якого виявилися мешканці Росії. Наступного дня у міськраді заявили, що вони вирішили не підписувати договір з цією фірмою і скасували закупівлю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.