Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Любомир Зубач

Вівторок, 3 березня 2020, 13:05

Зубач став смотрящім Львівської ОТГ

Любомир Зубач

У Львові створили робочу групу для взаємодії територіальних громад у межах Львівської агломерації.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №67 від 2 березня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з питань організації взаємодії територіальних громад у межах Львівської агломерації.

"З метою аналізу інформації про інституційну спроможність територіальних громад сіл, селищ, міст, які розташовані у зоні впливу Львова, вирішення актуальних питань організації співпраці та розвитку територій утворити робочу групу з питань організації взаємодії територіальних громад у межах Львівської агломерації " – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, а його заступником – начальника управління "Секретаріат ради" Юрія Лукашевського.

У склад робочої групи також входитимуть: заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, в.о. директора департаменту містобудування Сергій Коровайник,  заступник директора департаменту містобудування – начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев, директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Робоча група має до 25 травня опрацювати паспорт територіальної громади, за яким буде здійснюватись збір та підготовка інформації, проаналізувати поточну ситуацію у кожній навколишній територіальній громаді із залученням сільських, селищних, міських голів та інших представників територіальних громад сіл, селищ, міст у межах Львівської агломерації й на підставі отриманої інформації готувати пропозиції щодо вирішення актуальних питань організації співпраці і розвитку територій, які розташовані у зоні впливу Львова.

Контроль за виконанням розпорядження Садовий залишив за собою.

Нагпдпємо, на початку січня Львівська міськрада звернулася до уряду та ВРУ з проханням включити до складу Львівської ОТГ 20 населених пунктів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.