Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.volynnews.com

Середа, 28 листопада 2012, 17:03

Депутати оскаржили у Вищому адміністративному суді високі премії чиновників Львова

Львівська міська рада оскаржила у Вищому адміністративному суді рішення суду нижчої інстанції про фінансування пермій чиновників виконавчих служб Львівської міськради із бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода".

Депутат Львівської міської ради Тарас Кравець розповів: «Щоби не залишити освітян та медиків без зарплат, ми ще в травні цього року ухвалили рішення про скасування преміювання окремих працівників Львівської міської ради і перенаправили більше 12 мільйонів на зарплатні освітянам та медикам».

Тарас Кравець нагадує, що були непоодинокі випадки, коли заступники міського голови та інші високопосадовці міськради отримували надвисоке преміювання. Зокрема у минулі роки заробітна платня за рахунок премій в Олега Синютки могла сягати більше 45 тис. грн., а Василя Косіва- більше 46 тис. грн. в місяць.

Депутатський корпус для забезпечити фінансування заробітних плат освітян та медиків, ухвалив рішення скасувати надвисоке преміювання посадовців деяких департаментів ЛМР. Проте після затвердження цього рішення команда міського голови Андрія Садового одразу розпочала судову тяганину, за наслідком якої суд став на бік чиновників.

«Ми вже скерували касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду України і сподіваємося на справедливе рішення Феміди», – зазначив Тарас Кравець.

Джерело: www.svoboda.lviv.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.