Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 5 березня 2020, 16:55

Садовий організує для львівських депутатів кавовий колгосп

Андрій Садовий

Андрій Садовий запропонував заборонити депутатам відвідувати кафе під час сесії та роздати їхні фотографії персоналу закладу.

Про це сьогодні, 5 березня, на сесії Львівської міської ради, яка проходить у приміщенні Шевченківської РА, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час голосування за включення до порядку денного додаткових питань, на які не вистачило голосів, бо більшість депутатів ще не зібралися у сесійній залі, Андрій Садовий запропонував дозволяти депутатам відвідувати кафе у приміщенні Шевченківської райадміністрації лише за згоди керівника управління "Секретаріат ради" Юрія Лукашевського.

"Лукашевський, дайте будь ласка фотографії депутатів в кафе, щоб депутатам каву не продавали під час пленарного засідання, тільки з персонального дозволу секретаря міської ради. Порядок має бути" – заявив Андрій Садовий.

Він пояснив, що замість того, щоб перебувати у сесійному залі депутати відвідують кафе.

"Замість того, щоб бути в сесійному залі вони (депутати – ред.) у кафе сидять. Як таке може бути, шановні колеги? Дивіться друзі, або ми закриємо кафе, бо, слухайте, зробили для вас сервіс – кафе ви маєте, прекрасне харчування маєте" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулоріч у приміщенні Львівської міськради стартували роботи із реставрації великої сесійної зали, на що передбачили більше 10 млн грн з бюджету міста. Відтак, сесії прохолдять у приміщенні Шевченківської районної адміністрації, що на вул. Липинського, 11.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.