Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 5 березня 2020, 16:20

Депутати дозволили Садовому вільно розпоряджатися 5 мільйонами гривень

Андрій Садовий

Львівські депутати дозволили збільшити до 5 млн грн суму коштів, які може вільно розподіляти виконавчий комітет міськради.

Сьогодні, 5 березня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2020 рік. Це рішення підтримали 42 депутати.

Зокрема, депутати дозволили виконавчому комітету розподіляти 5 млн грн, призначених на заходи щодо запобігання коронавіру у місті, без попередньгоо погодження львівських депутатів, за погодження з депутатською комісією фінансів й з подальшим затвердженням на сесії Львівської міськради.

Це рішення виконком затвердив вчора, 4 березня, через ситуацією з поширенням коронавірусу в Україні.  До цього виконавчий комітет міг розподіляти до 500 тис грн без погодження сесії.

Також депутати виділили 9 млн грн Лікарні швидкої медичної допомоги на закупівлю апарату ЕКМО для лікування хворих на пневмонію.

Нагадаємо, у Львові створили штаб, який займатиметься врегулюванням ситуації з коронавірусом у місті. Також у Львові виділять 7 млн грн на боротьбу з коронавірусом, а раніше, Андрій Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

Додамо, вчора в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Хворих мешканців Львівщини з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.