Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Денис Шмигаль

П'ятниця, 6 березня 2020, 11:05

Шмигаль на злеті зустрівся з дилемою постачання води в Крим

Денис Шмигаль

Денис Шмигаль заявив, що уряд не може подавати воду в окупований Крим до повернення півострова до складу України.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці у Фейсбуці.

Денис Шмигаль заявив, що воду в окупований Крим треба подавати, бо там живуть українці, а Крим – це Україна.

"Уряд не забуває про українців, які живуть на території тимчасово окупованого українського Криму. Ми хочемо допомагати цим людям. Ми хочемо, щоб вони відчували, що ми піклуємося про них" – наголосив Денис Шмигаль.

Одна він пояснив, що уряд України не може подавати воду в окупований Росією Крим до деокупаціі півострова та повернення його до складу України.

"Справді, з технічних причин поділити воду, яка піде людям і воду, яка піде на військові бази неможливо. Позиція залишається незмінною: ми хотіли би подавати воду нашим громадянам, але не можемо і не маємо технічної змоги робити цього до деокупації півострова та повернення його до складу України" – додав Денис Шмигаль.

 

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра та проголосувала за призначення нового складу Кабінету міністрів України, який очолив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

До цього Шмигаль був міністром розвитку громад і територій, а раніше очолював Івано-Франківську обласну державну адміністрацію. 

Минулого року Денис Шмигаль задекларував 3 389 062 грн загального доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.