Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 10 березня 2020, 16:09

Троє мешканців Львівщини отримали звання від Зеленського

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський нагородив почесними званнями трьох діячів з Львівщини.

Про це йдеться в указі Президента України №71/2020 від 6 березня 2020 року.

Президент Володимир Зеленський з відзначив нагородами трьох діячів з Львівщини.

Зокрема, почесне звання "Народний артист України" отримала провідний майстр сцени Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва Олена Баш.

Натомість звання "Заслужений працівник промисловості України" присудили Ніні Головановій, начальниці випробувальної лабораторії та відділу контролю якості товариства "Дюна-Веста".

"Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України" стала членкиня Асоціації ветеранів спорту України Тамара Левчичова.

Як йдеться в указі, нагороди присвоїли за "значний особистий внесок у соціально-економічний, науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю".

Нагадаємо, Зеленський також нагородив четверо мешканців Львівщини з нагоди 28-ї річниці проголошення Акта незалежності України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.