Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

tneu.edu.ua

Четвер, 29 листопада 2012, 12:38

Конференція щодо співпраці органів влади відбудеться у Львові сьогодні

Сьогодні, 29 листопада, із 12:00 до 15:00 у сесійній залі Львівської обласної ради ( вул.Винниченка ,16) відбуватиметься підсумкова конференція міжнародного проекту  «Зміцнення сталого регіонального розвитку через співробітництво органів влади і місцевих громад Львівської області».

 

Про це Варіанти повідомила прес-службаГО «Європейський ділог».

«У межах проекту був здійснений відбір учасників – представників органів місцевого самоврядування (міських, сільських/селищних рад) та організацій, зацікавлених в створенні місцевих програм розвитку та підготовці  проектів, спрямованих на вирішення проблем громад районів області. Відібрані учасники проекту  взяли участь в навчальному візиті по тематиці проекту в Польщі ( Хелм та Люблін), а в жовтні цього року відбувся цикл семінарів в районах Львівської області для громад районів Львівщини, які проводили українські та польські експерти, представники відповідних управлінь Львівської обласної ради», – зазначено на сайті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.