Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Шевченкіана 2020

Львівський палац мистецтв

Середа, 11 березня 2020, 14:40

У Львові відкриють виставку Шевченкіана 2020

Шевченкіана 2020

12 березня у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття масштабної виставки "Шевченкіана 2020" за участі відомих українських художників та графіків.

Про це повідомила пресс-служба палацу.

Як йдеться у повідомленні, гості виставки зможуть побачити 6 експозицій:

Виставка пам’яті "І будуть люде на землі" Любомира Криси, живопис "Стежини долі" Богдана Олійника, живопис "Мій храм – природа" Віктора Стогнута, Графіка "Шляхами пророка" Миколи Опанащука, виставка студентської графіки УАД (Української академії друкарства).

Також, в рамках "Шевенкіани 2020" пройде Всеукраїнський арт-проект "Пророчі хрести України". У ньому художники зобразили своє бачення минулого, теперішнього та майбутнього України.

"В ці березневі дня запрошуємо до нашого палацу абсолютно безкоштовно насолодитися творами мистецтв і гарно провести свій час. Двері палацу для всіх бажаючих завжди відкриті", – наголосив генеральний директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк.

Адреса: вул. Коперника, 17, початок – 16:00, вхід – вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.