Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

transkarpatia.net

Четвер, 29 листопада 2012, 13:12

Близько 40 тис. громадян отримують соцдопомогу у Львові

На кінець поточного року, у районних відділах соціального захисту на обліку перебуває біля 40 тис. одержувачів різних видів соціальних допомого та понад 11 тис. одержувачів субсидій.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зараз в управлінні соціального захисту працює 12 державних соціальних інспекторів, по двоє на кожен район міста. В межах наданих повноважень вони провели 78 зустрічних перевірок із підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, внаслідок чого виявили порушення на загальну суму понад 4,5 тис. грн.

«В результаті подання недостовірної чи неповної інформації про доходи мешканці інколи зобов‘язані повернути надмірно отриману з їх вини соціальну допомогу у розмірі, що в декілька разів перевищує місячні доходи сім‘ї. В окремих випадках подання недостовірної інформації позбавляє громадян права на отримання соціального допомоги, яка, можливо, сім‘ї дуже необхідна, зокрема, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім‘ям», - зазначила начальник управління соціального захисту Наталя Федорович.

Мета системи соціального захисту населення – забезпечення реалізації конституційних гарантій права громадян на соціальний захист.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.