Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ратуша

Четвер, 12 березня 2020, 16:35

Садовий закриває Ратушу на ремонт

Ратуша

З 13 березня вежу львівської Ратуші закриють для відвідувачів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 12 березня, на засіданні міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції, прийняли рішення з 13 березня призупинити відвідування туристами і мешканцями міста вежі Ратуші.

У міськраді наголосили, що Ратушу закривають через ремонтні роботи.

"З завтрашнього дня ми припиняємо відвідування туристами і мешканцями вежі міської Ратуші. Однак, помилуватись краєвидами нашого міста, пропонуємо відвідати оглядові майданчики Меморіалу Героїв Небесної Сотні та Високого замку", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Також міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Таке ж рішення прийняла й Львівська ОДА.

На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дому.

Варіанти побували на брифінгу міського голови Львова Андрія Садового щодо обмежувальних заходів у Львові, які вводить Львівська міська рада для убезпечення мешканців від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID-2019.

Додамо, Львівська опера до квітня скасувала усі вистави через коронавірус, також у Львові призупинили роботу всіх кінотеатрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.