Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обмін валют

Понеділок, 16 березня 2020, 14:02

Нацбанк пояснив стрибок курсу долара панікою через коронавірус

обмін валют

У НБУ вважають, що зростання курсу долара спричинене нервовими настроями через поширення коронавірусу. 

Про це повідомляє Національний банк України на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Нацбанку наголосили, що зростання курсу долара, яке спостерігається на валютному ринку України, спричинене нервовими настроями через поширення коронавірусу. 

Як зазначається, ситуація на валютному ринку є завжди динамічною і може швидко змінюватися.

"Наприклад, у минулому році гривня також декілька разів опинялася під тиском, пов’язаним, зокрема, з активним політичним циклом в Україні. Втім, інтервенції НБУ давали змогу згладжувати коливання, а згодом тренд розгортався і Національний банк отримував нагоду викупувувати валюту" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Станом на 16 березня в Україні виявили 5 випадків захворювання на коронавірус.

Того ж дня  Україні через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області, а Україна закрила кордон для іноземних громадян.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

У Львові закрили усі торгово-розважальні центри і заклади громадського харчування

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.