Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Білий

Понеділок, 16 березня 2020, 16:50

Садовий повісив на Білого план сталої міської мобільності Львова

Андрій Білий

У Львові створили робочу групу для реалізації плану сталої міської мобільності.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №67 від 2 березня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для реалізації Плану сталої міської мобільності Львова.

"Відповідно до ухвали міської ради "Про затвердження Плану сталої міської мобільності м. Львова", згідно з протоколом про співробітництво у рамках реалізації проекту "Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ" між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівською міською радою утворити робочу групу для реалізації Плану сталої міської мобільності Львова" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого, а його заступником – начальника управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Ореста Олеськіва.

У склад робочої групи також входитимуть: заступник директора департаменту містобудування – начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев, директорка ЛКП "Львівавтодор" Олександра Єстеферова, директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо, директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід.

Робоча група має до 31 грудня 2022 року здійснювати моніторинг впровадження заходів з плану сталої міської мобільності Львова, аналізувати їх результати, перевіряти проекти міста на відповідність принципам сталої мобільності та проводити їх коригування.

Також необхідно напрацювати чіткий покроковий план дій з реалізації плану сталої міської мобільності Львова на період 2020-2023 років та подати його міському голові Львова.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року у місті створили робочу групу, яка напрацьовуватиме питання щодо оголошення 2020 року Роком культурної спадщини Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.