Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Вівторок, 17 березня 2020, 09:45

В Україні виявили два нові випадки зараження коронавірусом

коронавірус

Станом на ранок зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом.

Про це повідомляє Українська правда. 

Станом на вечір 16 березня в Україні зареєстровано 7 випадків зараження коронавірусом. Чотири людини в Україні отримали коронавірус всередині країни, вони не подорожували за кордон.

"На жаль, ми маємо в Україні уже 7 зареєстрованих випадків зараження коронавірусом. Із них 4 випадки пов’язані із внутрішньокраїнною передачею даного вірусу на території нашої країни. Вони не пов’язані з подорожами, тому ми, як міністерство охорони здоров’я, змінюємо алгоритм діагностики і виявлення хворих на коронавірусну інфекцію" –  наголосив головний санлікарякраїни Віктор Ляшко.

Одна жінка померла. Два випадки зареєстрували у Києві: студент, який контактував із померлою та жінка, що відвідувала французький курорт. Решта хворих – у Чернівецькій області. Також у інфекційному відділені Чернівецької обласної лікарні померла жінка, яка перебувала на лікуванні із підозрою на COVID-19.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області. Станом на 6 березня у Львівській інфекційній лікарні перебуває 8 хворих з підозрою на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.