Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 17 березня 2020, 13:30

У Львові розроблять рішення щодо підтримки бізнесу на час карантину

Львівська міськрада

Депутати доручили виконкому міськради напрацювати заходи підтримки  підприємців міста на період дії карантину.

Сьогодні, 17 березня на сесії Львівської міської ради депутати підтримали рішення про підготовку заходів підтримки суб’єктів підприємницької діяльності на період дії карантину, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. "За" проголосували 46 депутатів.

Зокрема, депутати доручили виконавчому комітету Львівської міськради підготувати та затвердити проект рішення щодо впровадження заходів підтримки суб’єктів підприємницької діяльності на період дії карантину, спрямованого на запобігання поширенню коронавірусу.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, місто має напрацювати шляхи зменшення навантаження на бізнес.

"Ми робимо те, що можемо зробити на місцевому рівні", – пояснив Андрій Садовий.  

Від додав, що раніше у Львові скасували орендну плату для продуктових магазинів і аптек на час карантину, які користуються комунальними приміщеннями.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні вчора перебувало 8 хворих з підозрою на коронавірус.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.