Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Квурт

Вівторок, 17 березня 2020, 14:34

Від того, як ми реагуємо – залежить як швидко країна зуміє подолати вірус – Квурт

Володимир Квурт

Міський голова Винник Володимир Квурт звернувся до винниківчан через ситуацію із коронавірусом.

Про це повідомляє Винниківська міська рада.

«Звертаюсь з нагадуванням, ситуація, яка складається в Україні – не є підставою для паніки, а є радше завданням, яке стоїть сьогодні перед усіма нами. І від наших злагоджених і відповідальних дій залежить майбутнє в кожній сім’ї, в кожній родині і кожного українця. 

Я закликаю бути, в першу чергу, відповідальним і реагувати на запровадження карантину та певних обмежень не просто з розумінням, а з усвідомленням необхідності виконувати рекомендації з метою гарантії і забезпечення безпеки кожного. Від того, як ми реагуємо і як ми себе поводимо на вулиці, в магазині, в транспорті, в себе дома – залежить як швидко країна зуміє подолати вірус, як зуміємо ми не допустити поширення цього вірусу у нас в місті, а значить гарантувати безпеку кожної родини.

Це стосується і позиції підприємця, який сьогодні торгує продуктами і повинен подбати про дотримання санітарно-епідеміологічних вимог про необхідність обробляти поверхні, тримати дистанцію з покупцями. Це відноситься до покупців, які знаходяться в магазині і теж повинні подбати про те, щоб не дати вірусу найменшого шансу. Це ми звертаємось і до батьків, які сьогодні не повинні сприймати карантин, як канікули і давати можливість дітям гуляти на вулиці і збиратися разом. Це питання їхньої безпеки і вашої безпеки.

Подбайте про старших людей, аби вони не знаходили зайвого приводу виходити на вулицю з дому з метою поставки продуктів. Соціальні працівники і служби готові надавати такі послуги, звертайтеся за телефонами міста.

Окремо звертаюся до власників будинків, які сьогодні не мають централізованої каналізації: необхідно терміново провести очистку вигрібних ям, щоб не допустити переливу, а значить – можливості розповсюджуватись інфекції.

Міська рада готова розглянути і пропозиції на впровадження заходів безпеки від мешканців. Просимо скеровувати їх на vynnyky_vykonkom@ukr.net або за номером 229-54-40. Разом ми подолаємо виклик коронавірусу!» – наголосив Володимир Квурт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.