Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лікарня швидкої медичної допомоги

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 17 березня 2020, 15:50

Лікарня швидкої медичної допомоги отримає 30 мільйонів на закупівлю нового обладнання

Лікарня швидкої медичної допомоги

Депутати міськради виділили Львівській міській лікарні швидкої медичної допомоги 30 млн грн для закупівлі обладнання.

Сьогодні, 17 березня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до розподілу коштів міського бюджету розвитку. "За" проголосували 46 депутатів.

Зокрема, статутний фонд Львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги поповнять на 30 млн грн для закупівлі необхідного обладнання.

Зазначимо, станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 14 хворих з підозрою на коронавірус, серед них 2 дітей, які раніше повернулися з-за кордону. 

Крім цього, у Львові готують 5 лікарень під госпітальні бази, які прийматимуть пацієнтів з підозрою на коронавірус. Бригади екстренної медичної допомоги першочергово обслуговуватимуть пацієнтів, які перебувають у невідкладних станах, а саме інсульт, інфаркт, пологи, травми та підозра на коронавірус.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.