Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 17 березня 2020, 17:30

Львівські школярі під час карантину вчитимуться через Google Plus

школа у Львові

Від учора школярі відпрацювують навчальний матеріал з використанням технологій електронного навчання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"З 12 березня ми закрили всі освітні заклади. Впродовж 12−13 березня ми зробили перехідний період без організації освітнього процесу для того, щоб батьки малих дітей мали можливість врегулювати питання з роботою. З 16 березня всі працівники закладів освіти перебувають вдома, окрім організованого чергування в порядку 1−2 осіб в залежності від навчального закладу" – розповіла заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

За її словами відпрацювання навчального матеріалу організовується з використанням технологій електронного навчання на платформі Google Plus.

"Вже зі вчора ми запроваджуємо роботу на платформі Google Plus з метою уніфікованого підходу до організації освітнього процесу у всіх школах міста. Навчально-методичний центр освіти Львова і міське управління освіти спільно з МЦІТ та управлінням інформаційних технологій розробляють і наповнюють цю платформу всім матеріалом. Відтак ми розпочинаємо уніфіковано-дистанційне навчання для всіх учнів міста Львова" – додала Галина Слічна.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.