Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кохавинська паперова фабрика

Середа, 18 березня 2020, 12:50

Кохавинка очікує на значне збільшення попиту на туалетний папір

Кохавинська паперова фабрика

Через різке збільшення попиту на продукцію Кохавинська фабрика працює з максимальною потужністю.

Про це у коментарі Варіантам повідомив власник і гендиректор ПАТ "Кохавинська паперова фабрика" Михайло Титикало.

За його словами, під час пандемії коронавірусу у компанії значно збільшився попит на паперову продукцію не лише в Україні, але й за кордоном. 30% туалетного паперу та паперових рушників "Кохавинка" постачає на експорт.

"На жаль, зараз попит на продукцію перевищує наші можливості. Ми працюємо в штатному режимі з повною потужністю, але після тих дзвінків, які до мене надходять, і з-за кордону також, гадаю, що варто очікувати на значне збільшення попиту. Зараз ми не можемо відреагувати на всі пропозиції наших постійних клієнтів, оскільки завантажені повністю" – розповів Михайло Титикало.

Титикало також зазначив, що компанія й надалі працюватиме з максимальною потужністю, однак він не знає наскільки наразі вистачить запасів сировини.

"Якщо в Україні заборонять збір макулатури, то буде велика проблема, адже тоді не буде і туалетного паперу. Ми робимо 9 мільйонів рулонів туалетного паперу в місяць, окрім цього зараз не менш важливим стало виробництво паперових рушників. У листах на внутрішній ринок йде 600 тисяч упаковок рушників і ще 40 тисяч рушників в рулонах. Також зараз паперові рушники стали затребувані й за кордоном" – додав Михайло Титикало.

Зазначимо, що Михайло Титикало є депутатом Львівської обласної ради. Сьогодні голова ЛОДА Максим Козицький закликав підприємців і депутатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та медобладнання. Михайло Титикало заявив, що до компанії "Кохавинка" таке звернення не надходило.

"Якщо до нас будуть звертатися, то ми розглянемо це питання, але наразі до нас ніхто не звертався" – зазначив Михайло Титикало.

У серпні 2017 року Варіанти відвідали Кохавинську паперову фабрику, поспілкувалися із її керівником та побачили всі тонкощі виробництва туалетного паперу. Також Кохавинська паперова фабрика була одним зі спонсорів партії "Голос" Святослава Вакарчука на парламентських виборах.

Нагадаємо, що станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. У Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. 

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян. 

У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.