Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Матолич

protruskavets.org.ua

Середа, 18 березня 2020, 12:35

Тарас Матолич став заступником голови Дрогобицької РДА

Тарас Матолич

Син екс-заступника голови Львівської ОДА Тарас Матолич став заступником голови Дрогобицької РДА.

Про це повідомляє Дрогобицька РДА.

Депутата Трускавецької міської ради Тараса Матолича офіційно призначили заступником голови Дрогобицької районної державної адміністрації Омеляна Стасули.

Зазначимо, що Тарас Матолич пройшов до міськради Дрогобича під час місцевих виборів у 2015 році. Згідно із його декларації за 2019 рік, Матолич минулоріч заробив 707 000 грн від підприємницької діяльності у якості ФОП Матолич Т.Б., а ще 23 000 грн становив дохід від продажу рухомого майна.

Матолич зберігає 2 500 доларів і 170 000 грн готівки, ще 20 000 доларів і 200 000 грн він позичив третім особам.

Тарас Матолич є сином Богдана Матолича, колишнього першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка. Він також був міським головою Трускавця (1998-2001 рр.), брат депутата Верховної Ради УРСР 8-9-го скликань Романа Матолича.

У вересні 2005 року Богдана Матолича призначили в.о. начальника Державного управління екології та природних ресурсів у Львівській області, а зараз він працює директором Інституту транскордонного співробітництва та європейської інтеграції.

У 2012 році Варіанти поспілкувалися із Богданом Матоличем.

Додамо, у лютому президент Володимир Зеленський призначив Омеляна Стасулу головою Дрогобицької РДА. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.