Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фтизіопульмонологічний центр

google.com.ua

Середа, 18 березня 2020, 14:33

У Львові закупили 5 упаковок тест-систем для виявлення коронавірусу

фтизіопульмонологічний центр

Львівський фтизіопульмонологічний центр придбав у київської фірми за 37 тис грн 5 упаковок тест-систем для визначення коронавірусу.

КНП ЛОР "Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр" провів закупівлю у системі Prozorro на постачання тест-систем для виявлення антитіл IG/IgM до коронавірусу 2019-nCoV (цільна кров, сироватка, плазма).

Аукціон відбувся вчора, 17 березня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТзОВ "Систем профі", яка продасть лікарні тест-системи за 37 500 грн.

Загалом лікарня замовила 5 упаковок тест-систем, однак назва цих тестів не вказана. Вартість однієї упаковки тест-системи становить 7,5 тис грн.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Систем профі" зареєстроване у Києві у вересні 2019 року,займається оптовою торгівлею фармацевтичними товарами. Власником фірми є Ірина Мойсеєнко.

Зазначимо, минулого тижня у Львові було 25 тестів, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги їх закупили самостійно. Наразі всі аналізи передають у Київ для обробки на реагентах, які показують результат на 1-3 день від перших проявів захворювання.

Нагадаємо, станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.