Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Середа, 18 березня 2020, 16:00

Ганущин вимагає в Зеленського розкодувати українські телеканали

Олександр Ганущин

Від імені Львівської облради Олександр Ганущин просить Володимира Зеленського змусити РНБО розкодувати телеканали. 

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у час незворотнього поширення небезпечного інфекційного захворювання COVID-19 від імені Львівська обласна рада він звертається до Президента України Володимира Зеленського рішенням РНБО зобов'язати власників телеканалів зняти кодування телевізійного супутникового сигналу.

"Просимо негайно розблокувати супутникові канали до завершення небезпечної пандемічної ситуації та дозволити мати доступ людям у складний час до українських каналів. Сподіваюся, вже наступне засідання РНБО розгляне і вирішить це питання" – написав Олександр Ганущин.

Він зазначив, що в Україні супутникове телебачення дивиться близько третини сімей, тому не можна абирати можливість у громадян отримувати оперативну інформацію щодо захворювання на коронавірус, рекомендацій медиків та алгоритм дій при виявленні чи перших ознаках хвороби

"Тим паче, значна частина жителів перебуватиме на строгому карантині вдома, а деякі з них узагалі не користується мережею інтернет" – додав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, 11 лютого на сесії Львівьскої облради депутати виступили проти кодування супутникових сигналів українських телеканалів

Додамо, з 29 січня найбільші українські медіагрупи InterMediaGroup, StarLightMedia, "Україна" та 1+1 закодували сигнал своїх телеканалів на супутнику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.