Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Середа, 18 березня 2020, 17:15

Трускавецькі депутати просять владу надати спецтранспорт, щоб вивезти людей з 4 курортів

Трускавець

Депутати просять, щоб забезпечити спецтранспорт для осіб, які хочуть повернутися додому з курортів Трускавець, Східниця, Моршин та Славське.

Про це повідомляє "Трускавецькеий вісник".

Сьогодні, 17 березня, під час позачергової XXI сесії Трускавецької міської ради депутат Олег Карпин запропонував звернутися до вищих органів влади з метою забезпечити спецтранспорт для осіб, котрі бажають повернутися додому з курортів Трускавець, Східниця, Моршин та Славське.

Він також висловив ідею вже відтепер почати працювати над стратегією маркетингової політики курорту в післякарантинний період. Олег Карпин пропонує долучити до розробки першочергового плану реклами та промоції курорту менеджерів та маркетологів санаторно-курортних закладів Трускавця.

"Надзвичайно важко буде пережити цей кризовий період підприємцям та підприємствам курорту. Саме вони і вносили поправки до проєкту звернення та пропозиції з метою вижити бізнесу в цих складних умовах. Курорт постраждає від оголошення карантину набагато дужче, ніж рядові міста, тож пропозиції від Трускавця стосувалися переважно надання пільг та відстрочок для туристичної та санаторно-курортної галузей, які ще довго не зможуть оговтатися від завданого карантинними заходами удару" – йдеться у повідомленні.

Міська рада пішла назустріч і тим підприємцям, які орендують комунальне майно, але в час карантину не вестимуть жодної господарської діяльності – їм на ці три тижні скасовано орендну плату.

Нагадаємо, Львівська ОДА вирішила обмежити пересування населення області й переглянути режим роботи громадського транспорту.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.