Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок у Львові

Четвер, 19 березня 2020, 10:00

У Львові не закриватимуть продуктові ринки на час карантину

ринок у Львові

Продуктові ринки продовжуватимуть працювати за умови дотримання визначених правил безпеки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 18 березня, на позачерговому засіданні комісія ТЕБ і НС затвердила організацію роботи та логістику продуктових ринків під час карантину.

Відтак, продуктові ринки продовжуватимуть працювати з дотриманням визначених правил безпеки, натомість районні адміністрації щодня здійснюватимуть перевірки щодо їх дотримання.

"Всі вони отримали чіткий меседж: якщо, боронь Боже, будуть якісь випадки антисанітарії, якщо не будуть дотримуватись дистанції 2 метри, не будуть використовувати відповідні рукавиці та маски – ринок буде закритий негайно. Контроль за ринками відбуватиметься тричі на день. Керівники ринків повинні забезпечити миття, дезінфекцію, все, що необхідно для того, щоб рівень безпеки був на високому рівні", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, у місті створені спеціальні групи, які проводять перевірки щодо дотримання санітарних норм та режиму карантину.

Нагадаємо, станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. 13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області.

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.