Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

Четвер, 19 березня 2020, 10:35

До Львова з Німеччини прилетіли чартерним рейсом 47 українців

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Ryanair привезла з Дюссельдорфа до Львова 47 українців.

Про це повідомила прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

"Рейсом авіакомпанії Ryanair з Дюссельдорфа (Німеччина) до Львова прилетіли 47 українців. Державіаслуба дозволила аеропорту "Львів" приймати регулярні та чартерні рейси, якими повертаються додому українці, а зі Львова вилітають за кордон іноземці. Дякуємо авіакомпанії Ryanair за те, що виконала цей регулярний рейс" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час карантину аеропорт "Львів" прийматиме лише чартерні рейси з українцями з-за кордону, 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. Крім цього, у Wizz Air призупинили виконання усіх рейсів із та до України з 17 березня до 3 квітня.

За два тижні карантину збитки аеропорту "Львів" можуть скласти від 25 до 30 млн грн.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. 

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.