Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 19 березня 2020, 11:45

За ніч до медиків звернулися дві львів'янки, які повернулися з-за кордону

швидка допомога

51-річна львів'янка, яка приїхала з Австрії, відмовилась від госпіталізації та перебуває на самоізоляції вдома.

Про це повідомила прес-секретар голови Львівської ОДА Дар'я Бавзалук з посиланням на офіційні дані Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

За її словами, за ніч до мдеиків звернулися дві жінки з підозрою на коронавірус, котрі повернулися з-за кордону. 51-річна львів'янка, яка приїхала з Австрії, відмовилась від госпіталізації та перебуває на самоізоляції вдома.

Також підозру виявили у 23-річної львів'янки, котра повернулася з Польщі. Крім цього, вчора ввечір до медиків звернувся 37-річний чоловік з Дрогобича, який також повернувся з Польщі. У радехівському районі госпіталізували 17-річного хлопця, котрий мав контакт з підтвердженим випадком короавірусу.

Станом на сьогодні у Львівській інфекційній лікарні перебуває 26 хворих з підозрою на коронавірус. Загалом, за увесь час до медиків звернулось 33 мешканця області. Трьох перевели на амбулаторне лікування, чотирьох, у яких діагностували грип, виписали з лікарні. 

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок в Україні зафіксували 16 випадків зараження коронавірусом та дві смерті.

Додамо, У Буському районі понад 50 людей, які повернулися з-за кордону, влаштували самоізоляцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.