Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарні Львова

П'ятниця, 20 березня 2020, 14:20

Якщо на Львівщині розпочнеться епідемія коронавірусу, медики житимуть в лікарні по 2 тижні

лікарні Львова

Все залежатиме від кількості поступлень пацієнтів.

Про це під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

За його словами, у разі спалаху епідемії коронавірусу на Львівщині медики працюватимуть у вахтовому режимі, який передбачає перебування у лікарні 14 днів.

"Ми опрацьовуємо як такий варіант, так і варіант щоденного транспортування медичних працівників до медичних закладів. Станом на сьогодні єдина лікарня, в яку госпіталізовують пацієнтів є інфекційна лікарня, тому все буде залежати від кількості поступлень пацієнтів і від необхідності реагування на дану ситуацію" – зазначив Андрій Васько.

Нагадаємо, на Львівщині перевіряють 44 підозри на коронавірус. З них 32 пацієнтів перебувають у інфекційній лікарні, решту на домашньому карантині.

Станом на сьогодні на ранок в Україні зафіксували 26 випадків зараження коронавірусом та три смерті.  

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.