Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vorobus.com

Четвер, 29 листопада 2012, 19:42

Перевізники у Львові страйкували через неякісний бензин

Сьогодні, 29 листопада, перевізники маршрутів № 14 та 27 протестували проти неякісного пального, яким їх змушують заправлятися , і не перевозили пасажирів із 10:00 до 11:00.

 

За словами перевізниками, через це машини виходять з ладу, а власники заправки у виграші.

Водіїв маршруток змушують заправляти автобуси лише на заправці «Міри і К». Один із водіїв висловлює своє обурення тим, що директор вимагає брати пальне лише на території підприємства, де воно дешевше, але гіршої якості.

У «Мірі і К» натомість пояснюють, що заправлятися на підприємстві – це одна з умов технічного обслуговування, так само, як і мийка та техогляд. Також на підприємстві зазначили, що з водіями провели виховну роботу, і вони більше не страйкуватимуть.

Тим часом у міському управлінні зазначають, що перевізники мають право заправлятися, де хочуть, а не там, де їм вказують. Також відзначили те, що «Міра і К» вже не перший раз не виконує взятих на себе зобов’язань і в управлінні до них є ряд зауважень.

У грудні спеціальна комісія перевірятиме роботу усіх перевізників, які вже рік працюють за новою транспортною схемою.

Джерело: Zaxid.net

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.