Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Вівторок, 24 березня 2020, 11:30

Львів’яни витратили $9 млн на нові авто у лютому

авто

Минулого місяця у Львові та області придбали 290 нових автомобілів.

Кожна з цих машин в середньому коштувала $31 тис.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $9 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні булаToyota, яких зареєстрували 42 авто на суму $1,3 млн. Також попитом користувалися Renault і Kia – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестелеромсеред моделей у Львові був кросоверKiaSportage. Крім нього були популярними Toyota RAV4 іRenaultSandero.

Серед зареєстрованих авто 37% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив майже 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у лютого в Україні зареєстрували 6,9 тис нових автомобілів. Усього у найкоротший місяць року українці витратили на авто $200 млн. Найбільшу кількість продажів серед моделей отримав кросоверToyota RAV4, яких минулого місяця зареєстрували майже пів тисячі.

Нагадаємо, впродовж 2019 року в Львові та області зареєстрували 3,7 тис нових автомобілів на суму $122 млн. Серед марок лідерами продажів стали Kia, яких зареєстрували 533 автомобілів на суму $13 млн і Renault (553 авто на суму $8,2 млн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.