Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. П. Карманського, 2

google.com.ua

Понеділок, 6 квітня 2020, 17:45

На комунальне приміщення на Сихові претендували дев'ять осіб

вул. П. Карманського, 2

Львівська міськрада продала приміщення на вул. П. Карманського, 2 львів'янину за 550 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення півпідвалу на вул. П. Карманського, 2 у Львові, загальною площею 39,9 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 21 лютого, становила 337 200 грн, однак її зменшили до 168 600 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартував 12 березня, участь у ньому взяли дев'ять осіб ,а переможцем обрали Миколу Крамаренка із найвищою пропозицією у 550 100 грн.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Сихівському районі Львова. Район розташування характеризується в основному житловою та комерційною забудовою. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, Стрийський парк, Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр, бібліотека, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

За даними порталу YouControl, львів'янин Микола Крамаренко з 2017 року є фізичною особою-підприємцем, займається комп'ютерним програмуванням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.