Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Держаудитслужба

Середа, 25 березня 2020, 14:10

З початку року львівські аудитори забезпечили відшкодування втрат на 12 мільйонів

Держаудитслужба

У січні-лютому 2020 року львівські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму майже 12 млн грн.

Про це повідомляє Державна аудиторська служба України.

За результатами ревізій, проведених фахівцями Західного офісу Держаудитслужби у січні-лютому 2020 року виявили 230 млн грн втрат матеріальних та фінансових ресурсів.

"Ужитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму 12 млн грн, у тому числі втрат матеріальних та фінансових ресурсів, виявлених контрольними заходами у попередні роки. Правоохоронним органам передано матеріали 8 ревізій. За недотримання законодавства 23 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності", – йдеться у повідомленні.

З початку року аудитори Львівшини завершили 5 державних фінансових аудитів, під час яких виявили неефективні управлінські рішення чи ризикові операції, що призвели чи можуть призвести до упущення вигод чи непродуктивних витрат на суму понад 30,5 млн грн.

"Об’єктам контролю надано 25 пропозицій для покращання їх фінансового стану. Через належне реагування на рекомендації державних аудиторів упереджено втрат, допущених через неефективні управлінські дії, на суму понад 35 млн грн та відшкодовано втрат на понад 0,7 млн грн", – йдеться у повідомленні.

Також 5 інформацій про результати аудитів та 1 аудиторський звіт надіслано правоохоронним органам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.