Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантинний центр

wiadomoscihandlowe.pl

Середа, 25 березня 2020, 15:43

У Польші створюють карантинні центри для українців

карантинний центр

Карантинні центри потрібні насамперед працівникам, які тимчасово виїхали в Україну перед закриттям польських кордонів і зараз планують повернутися до роботи.   

Про це повідомляють Новини торгівлі

Міжнародна аутсорсингова компанія Gremi Personal запустила два карантинні центри в Гданську та Лодзі для своїх українських співробітників. 

"Карантинні центри потрібні насамперед для наших працівників, які тимчасово виїхали в Україну до закриття кордону і зараз намагаються повернутися до роботи. Центри також потрібні громадянам України, які мають дозвіл на роботу в Польщі, але просто не знають, як приїхати, бо не розуміють, де мають перебути карантин. Польському бізнесу терміново потрібна робоча сила з України. Харчова промисловість, виробничі компанії, логістичні склади, продуктові магазини, сільськогосподарські компанії - всі ці сектори вже почали відчувати дефіцит працівників", – пояснює Томаш Богдевич, генеральний директор Gremi Personal.

Нагадаємо, громадяни Польщі, іноземці з карткою поляка, іноземці з посвідкою на постійне проживання в Польщі та іноземці, які мають дозвіл на роботу в Польщі, можуть в'їхати до Польщі. Однак 14-денний карантин є необхідною умовою для всіх цих груп.

Антикризовий щит, оголошений урядом Польщі 18 березня для боротьби з коронавірусом, містить низку рішень щодо автоматичного продовження віз, проживання та роботи для іноземців, які вже є у Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.