Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

П'ятниця, 27 березня 2020, 15:16

Садовий передав Москаленку опіку над Левандівкою

Андрій Москаленко

У Львові створили робочу групу для розвитку мікрорайону "Левандівка".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №98 від 20 березня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для підготовки пропозицій щодо розвитку мікрорайону "Левандівка" у межах стратегії розвитку міста "Львів – 2025".

"З метою підготовки пропозицій щодо розвитку мікрорайону "Левандівка" у межах стратегії розвитку міста "Львів – 2025" утворити робочу групу для підготовки пропозицій щодо розвитку мікрорайону" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, а його заступником – директора комунальної установи Інституту міста Олександра Кобзарева.

У склад робочої групи також входитимуть: радник міського голови та депутат Львівської міської ради Вікторія Довжик, радник міського голови та депутат Львівської міської ради Олена Пасевич, депутат міської ради Анна Мармуляк, депутат міської ради Юлія Хомчин, депутат міської ради Тарас Гупало.

Робоча група має до 31 грудня 2020 року розробити пропозиції щодо розвитку мікрорайону "Левандівка" та інформувати міського голову Львова Андрія Садового про результати роботи.

Зазначимо, на "Левандівці" хочуть облаштувати окрему смугу для маршруток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.