Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Понеділок, 30 березня 2020, 11:00

В Україні спростили отримання допомоги з безробіття на час карантину

Центр зайнятості

Уряд спростив отримання допомоги з безробіття.

Про це повідомляє Українська правда.

Вчора, 29 березня на позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України підтримав рішення про спрощення отримання допомоги із безробіття на період карантину.

"Кабмін зібрався на позачергове засідання. Щойно підтримали рішення про спрощення отримання допомоги по безробіттю на період карантину. Відтепер реєстрація безробітних буде здійснюватися з першого дня після подання відповідної заяви в Центр зайнятості. Призначення виплати у такому разі так само здійснюватиметься з першого дня реєстрації" – наголосив прем'єр Денис Шмигаль.

Зазначимо, раніше Варіанти дізналися, що Львівський центр зайнятості під час карантину приймає документи, але не призначає держдопомогу із безробіття.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Станом на 28 березня у Львівській області кількість хворих на COVID-19 зросла з трьох до п'яти. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.