Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Сивохо

Фб Юрія Бутусова

Понеділок, 30 березня 2020, 14:38

Клоуна Сивоха звільнили від обов'язків в РНБО

Сергій Сивохо

Шоумена та коміка Сергія Сивохо звільнили з посади позаштатного радника секретаря РНБО.

Про це повідомляє Детектора медіа.

Сергія Сивоха та Максима Ткаченка звільнили від виконання обов'язків радників секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. 

"Станом на 24 березня Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах", – йдеться в повідомленні.

Однак причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Зазначимо, що Сергій Сивохо – український актор, телеведучий, гуморист, тренер шоу "Ліга Сміха". На позачергових парламентських виборах балотувався по 49-му одномандатному округу Донецької області, проте до Верховної Ради не пройшов.

Максим Ткаченко був директором і співвласником ТОВ "Квартал-концерт" з групи "Квартал". На позачергових парламентських виборах 2019 року Максим Ткаченко пройшов до Верховної Ради за списками Слуги народу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.