Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

порушник

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 30 березня 2020, 16:57

На Львівщині вуличного продавця оштрафували на 17 тисяч за порушення правил карантину

порушник

Мешканець Миколаєва здійснював на вулиці торгівлю з автомобіля Фольксваген.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

20 березня опівдні в одному з сіл Миколаївського району, під час відпрацювання території, поліцейські виявили громадянина, котрий, в порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" здійснював на вулиці торгівлю з автомобіля "Фольксваген".

Правоохоронці встановили особу порушника – 37-річного мешканця міста Миколаїв та склали щодо нього протокол про адміністративне правопорушення. 

Матеріали скерували на розгляд Миколаївського районного суду Львівської області, який визнав чоловіка винним у скоєнні адміністративного правопорушення та  наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень.

Також суд постановив стягнути з порушника судовий збір.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.