Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

ukranews.com

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:07

Селяни на Стрийщині бояться, що Моршинський завод мінвод осушить їхні криниці

Мешканці села Підгірці Стрийcьского району Львівської області поскаржились комісії з екології Львіської облради через інтенсивне використання свердловин природних джерел питної води на території їхньої сільської ради Моршинським заводом мінеральних вод "Оскар".

Відповідне звернення розглядалось на засіданні комісії з екології, природних ресурсів та рекреації сьогодні, 30 листопада. 

У зверненні мешканці села зазначили, що інтенсивне використання свердловин природних джерел питної води може призвести до зниження рівня грунтових вод і осушення колодязів.

Відтак, вони виступають проти рішення сільської ради, яка дозволила заводу експлуатувати свердловини.

В результаті комісія з екології вирішила скерувати отримані документи для перевірки до Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівськоій області.

Нагадаємо, МВС порушило кримінальні справи на керівництво Моршинського заводу мінеральної води компанії IDS Borjomi через звинувачення у несплаті податків.

Керівництво компанії вважає замороження майна та активів заводу рейдерством.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.