Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:51

«Різдвяне Радіо» четвертий рік виходить в ефір напередодні зимових свят

На початку зими, напередодні Різдвяних свят у Львові починає звучати Різдвяне радіо, на платформі MJoy Radio.

 

«Цього року Різдвяне Радіо стартувало уже в четвертий раз. В новий сезон ми увійшли з новим плеєром, з якого, до речі, можна надсилати вітальні листівки як на пошту, так і в соцмережі. Оновили повністю «одяг» радіо та досконало перевірили на адресних групах слухачів музичну базу. Ближче до свят плануємо щоденні живі ефіри» – передріздвяну новинку коментує керівник MJoy Radio Роман Заяць.

Окрім найкращої музики до свят, в ефірі Різдвяного радіо звучатимуть кулінарні програми, з цікавими рецептами до різдвяного столу, виходитимуть програми за участю відомих акторів та виконавців, котрі впродовж цілого року записуються спеціально для «Різдвяного Радіо». Також не обійдеться без різноманітних конкурсів з розіграшами призів.

Обіцяє керівництво радіо і включення з вулиць різних міст, які передають різдвяно-новорічні настрої звичайних перехожих – українців та гостей країни.

Щодня в ефірі Різдвяного радіо – різдвяні читання в ексклюзивній рубриці «Магія Свят в улюбленій книзі».

Серед артистів, що розповідатимуть свої різдвяні історії та колядуватимуть просто в студії «Різдвяного радіо»: Наталя Сумська, Богдан Бенюк, Ані Лорак, Андрій Середа (лідер «Кому Вниз»), співачка Ілларія, гурт «Rock-H», «Кузьма» Скрябін, Женя Галич («О' Торвальд»), гурт «Кораллі», Марічка Бурмака, гурт «Горгішелі», славетна польська джазова діва Анна Марія Йопек та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.