Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 6 квітня 2020, 11:41

Садовий не знайшов авто для Іщука

Андрій Садовий

Департамент фінансової політики Львівської міськради відмінив закупівлю на авто для службових поїздок через брак учасників.

Департамент фінансової політики Львівської міської ради відмінив тендер у системі ProZorro на послуги з автомобільних перевезень, які переможець тендеру мав поставляти до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 28 лютого, однак участь у ньому не взяла жодна фірма, тому закупівлю відмінили. Додамо, очікувана вартість послуг становила 200 200 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав надати для перевезень службовців мерії одне легкове авто, седан або хечбек, випуску не раніше 2005 року, з об’ємом двигуна від 2 літрів (пробіг авто – 13900 км, а кількість робочих годин – 1250 год) та з підвищеним рівнем безпеки.

Виконавець також мав забезпечити:

- щоденний медичний огляд водія перед виїздом;

- наявність страхування автотранспортного засобу та водія;

- у випадку виходу автомобіля для надання послуг з ладу його заміну на інший аналогічний автомобіль для можливості безперебійного надання послуг;

- наявність обладнання та матеріально-технічної бази, необхідної для надання послуг.

Закупівлі мали здійснюватися за рахунок коштів міського бюджету Львова на 2020 рік.

Зазначимо, департамент гуманітарної політики Львівської міськради з 2007 року очолює Олег Іщук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.