Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 1 квітня 2020, 13:52

За порушення карантину на Львівщині оштрафують майже 100 підприємців і мешканців

львівська поліція

Правоохоронці склали 99 протоколів за порушення правил карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Працівники Нацполіції у Львівській області склали 99 протоколів за адміністративне правопорушення правил карантину. Серед порушників: перевізники, особи, які повернулись з-за кордону та не дотримались зобов’язань та особи, які порушили правила карантину на ринках.

За словами, заступника керівника Національної поліції Львівщини Дмитра Міхалця, таких порушників зафіксували у Львові, а також в області.

Зазначимо, штрафи за порушення карантину, санітарних правил і рішень місцевої влади з питань боротьби з інфекційними хворобами становлять від 17 до 34 тисяч грн для громадян і від 34 до 170 тисяч грн – для посадових осіб.

Нагадаємо, також поліція оштрафувала керівників двох львівських ринків за порушення карантину.

Станом на 1 квітня у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус. З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.