Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дрогобич

Четвер, 2 квітня 2020, 09:40

З квітня мешканці Дрогобича залишилися без цілодобового водопостачання

Дрогобич

Дрогобичводоканал відключатиме воду для мешканців після 22:00 год.

Про це повідомляє КП "Дрогобичводоканал".

З 1 квітня КП "Дрогобичводоканал" перейшов на скорочений режим надання послуг. Зокрема, з 22.00 до 06.00 год воду мешканцям не подаватимуть через борги споживачів перед підприємством, а також борг від Трускавецького водоканалу, який заборгував комунальному підприємству 1,6 млн грн.

У підприємстві наголосили, що "Дрогобичводоканал" за березень недоотримав 2,6 млн грн: 1 млн від населення та 1,6 млн від ТОВ "Трускавецький водоканал".

"Щоб не допустити критичної ситуації зупинки підприємства, ми змушені з 1 квітня перейти на скорочений режим надання послуг: у нічний час з 22.00 до 06.00 у Дрогобичі та Стебнику буде зупинено роботу насосних станцій. Внаслідок цього вода вночі не надходитиме на верхні поверхи багатоповерхових будинків. Такі заходи допоможуть підприємству у складний час зекономити енергоресурси, необхідні для транспортування води", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше глава профільного комітету Верховної Ради Андрій Герус наголошував, що підприємства, які здійснюють надання комунальних послуг, зокрема, облгази і обленерго не відключатимуть споживачів через неоплачені на тлі карантину рахунків.

Також на час карантину борги із комунальних послуг не впливатимуть на отримання субсидії.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.