Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 2 квітня 2020, 15:35

У Львові під час пожежі в заваленій мотлохом квартирі загинув чоловік

пожежа

Пожежа виникла на вулиці Шевченка на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області. 

Сьогодні, 2 квітня о 09:16 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Шевченка. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. 

"На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікна квартири на третьому поверсі вибивався густий чорний дим. На четвертому та пятому поверхах будинку знаходились люди, які через задимлення, самостійно не могли покинути свої помешкання" – йдеться у повідомленні.

Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей з задимлених приміщень та ліквідації загорання.  Оглянувши квартири та переконавшись у безпеці мешканців підїзду, рятувальники вивели на свіже повітря 12 осіб, з них 4 дитини.

Двері у квартиру, де виникла пожежа були зачинені, то ж вогнеборці за допомогою спецобладнання відчиняли двері та паралельно проводили гасіння пожежі через вікно по висувній драбині. Потрапивши у квартиру, вогнеборці виявили біля вхідних дверей тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився 72-річний власник квартири.

Потрапляння у квартиру, та гасіння пожежі ускладнювала велика захламленість. Помешкання до стелі було щільно заповнене сміттям та речима. Пожежу повністю погасили о 09:52 годині.

Внаслідок пожежі вогнем знищено  речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.