Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

podrobnosti.ua

Субота, 1 грудня 2012, 12:59

Українські миротворці прибули до Львова з Конго

Сьогодні вночі на летовищі міжнародного аеропорту «Львів» здійснив посадку літак місії ООН із 134 військовослужбовцями першої ротації 18-го окремого вертолітного загону ЗС України, які виконували миротворче завдання у Демократичній Республіці Конго.

 

Про це повідомив Західний регіональний медіа-центр Міноборони України.

Після приземлення та проходження процедур прикордонного і митного контролю, військовослужбовці автобусами вирушили до міста Броди, де на базі 3-го окремого полку армійської авіації 6 АК СВ ЗС України вони проведуть акліматизацію та пройдуть повне медичне обстеження, яке здійснюватиме бригада лікарів Військово-медичного клінічного  центру Західного регіону.

Ще 23 військовослужбовці першої ротації загону, на чолі із командиром першої ротації 18-го окремого вертолітного загону ЗС України льотчиком-снайпером полковником Ігорем Яременком залишилися на території африканського континенту для передачі повноважень, майна, техніки та озброєння своїм наступникам з другої ротації вертолітного загону. 

Нагадаємо, що 30 листопада 157 військовослужбовців 18-го окремого вертолітного загону ЗС України другої ротації відбули літаком зі Львова до Демократичної Республіки Конго.

Упродовж наступних кількох місяців вони виконуватимуть завдання Місії ООН під керівництвом досвідченого командира, військового льотчика-снайпера полковника Володимира Пастухова.

Миротворці 18-го окремого вертолітного загону ЗС України виконують завдання у складі Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго з лютого 2012 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.