Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 3 квітня 2020, 15:23

Поблизу села Пасіки-Зубрицькі у гаражному кооперативі зайнялася пожежа

пожежа

пожежа виникла на другому поверсі двохповерхової цегляної будівлі та в гаражах прилеглих до споруди.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 3 квітня, о 02:37 год. до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на хуторі Горішній Пустомитівського району. Пожежа виникла на території гаражного кооперативу "Сигнал" на другому поверсі двохповерхової цегляної будівлі, критої метало-профілем, площею 144 кв.м., та в гаражах прилеглих до споруди, площею 24 кв.м.

По прибуттю до місця виклику, дах будівлі вже був охоплений вогнем, вогнеборці не гаючи часу розпочали гасіння пожежі, через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Рятувальникам вдалося врятувати будівлю від повного знищення та 2 автомобілі, але вогонь встиг знищити 120 кв.м. даху та 20 кв.м. речей домашнього вжитку. Пожежу пвністю погасили о 05:46 год. у складі ланки газодимозахисної служби.

До ліквідації займання залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини події встановлюють фахівці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.