Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

п'яний водій

Патрульна поліція

П'ятниця, 3 квітня 2020, 16:54

У Львові під час карантину за ніч патрульні впіймали 11 п'яних водіїв

п'яний водій

Серед порушників 34-річний водій Mercedes-Benz E200, який вже втретє протягом року сідає за кермо напідпитку. 

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Цієї ночі патрульні поліцейські 2 батальйону склали 11 протоколів на нетверезих водіїв. Першим таким водієм став власник автомобіля Ssang Yong Reston на вулиці Тичини. 54-річний львів’янин відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння;

На вулиці Кульпарківській 45-річний водій автомобіля Opel Astra не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем, який рухався попереду. У винуватця ДТП виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти перевірку. Пристрій Drager показав результат 3,01 проміле.

На вулиці Стрийській, ознаки алкогольного сп’яніння виявили у 33-річного водія ВАЗ 2107. Він відмовився від огляду в присутності двох свідків.

Четвертий нетверезий водій автомобіля ВАЗ 2101 на вулиці Науковій порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування зізнався, що вживав алкоголь. Результат тесту — 0,36 проміле.

"Далі, наш невтішний рейтинг продовжив 37-річний водій ВАЗ 2109. Його патрульні зупинили на вулиці Винниця. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння виявився позитивним — 1,96 проміле. На вулиці Мартовича, водій автомобіля Volkswagen Passat порушив правила дорожнього руху. Його зупинили і під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. За висновками лікаря, 40-річний львів’янин нетверезий" – йдеться у повідомленні.

Наступні події розвивалися неподалік міста Буська. 27-річний водій ВАЗ 2106 мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду у медичному закладі відмовився в присутності двох свідків;

Восьмий учасник нашого списку відзначився на вулиці Морозній. Уже не вперше цього 35-річного водія автомобіля Opel Astra зупиняють патрульні за керування в наркотичному сп'янінні. В цей раз відмова від проходження перевірки;

30-річний водій автомобіля Opel Astra на вулиці Княгині Ольги, також відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння.

На вулиця Івана Франка, 27-річний керманич автомобіля Volkswagen Multivan також відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння.

"І закриває наш невтішній список антирекордсмен. 34-річний водій Mercedes-Benz E200 вже втретє протягом року сідає за кермо напідпитку. Цього разу його зупинили на вулиці Гната Хоткевича теж з ознаками сп'яніння. Водій відмовився від проходження перевірки. Тепер йому загрожує позбавлення права керування на 10 років та штраф" – повідомили патрульні.

На усіх цих порушників патрульні поліцейські склали протоколи за керування транспортними засобами в стані сп'яніння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.