Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Хуторівка

Понеділок, 6 квітня 2020, 11:33

Від сьогодні у Львові нові правила проїзду вулицею Хуторівка

вул. Хуторівка

Смуга від вул. Стрийської до Сихова перекрита, рух авто здійснюється смугою руху з Сихова до вул. Стрийської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, від сьогодні 8:00 години ранку до 6 липня 2020 р. обмежено проїзд на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийської до пр. Червоної Калини.

Від сьогодні проїзд на вул. Хуторівка обмежено – двосторонній рух організовано на смузі руху з Сихова (пр. Червоної Калини) до вул. Стрийської, а смуга від вул. Стрийської до Сихова перекрита.

Проїзд по вулиці відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 125 млн грн у компанії "Онур".

Окрім ремонту дорожнього полотна, тут облаштуютьи тротуари та велодоріжки, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, здійснять благоустрій.

Крім цього, передбачено будівництво двох нових світлофорів на вул. Хуторівка, 8 та між вул. Хоткевича та вул. Чукаріна, а також реконструкцію світлофора на вул. Хуторівка, 4б.

У рамках закупівлі входить ще й облаштування тролейбусної лінії, а усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.